Over Suzanne

Hoi, mijn naam is Suzanne, auteur van het boek Work Hard, Travel Harder.

Nog niet zo heel lang geleden voelde ik mij gevangen in mijn werk. Ik werkte in loondienst, had 24 vakantiedagen per jaar en had het gevoel dat ik niet helemaal leefde. Nou ja, alleen in het weekend en tijdens mijn reizen dan..

Daarom begon ik in 2016 voor mezelf. Doordat ik mijn freelance klussen overal kon uitvoeren – zolang ik internet en een laptop had – startte ik met locatie-onafhankelijk werken. Ik reisde als digital nomad door o.a. Thailand, Nieuw-Zeeland, Costa Rica, Panama, Indonesië, Spanje en Australië.

Begin 2020 kwam Work Hard, Travel Harder uit. In dit boek deel ik mijn praktische tips, eerlijke verhalen en beste bestemmingen als digital nomad. Ook komen er andere ervaren digital nomads aan het woord.

Hulp nodig? Ik ben in te huren als Vrijheidsmentor. Daarnaast ontwikkel ik momenteel een online cursus voor digital nomads in de dop.

Vragen? Laat het me weten!

Suzanne van Duijn (1988) woont met haar vriend in Utrecht. Ze reist gemiddeld vier maanden per jaar als digital nomad. Suzanne is eigenaar van de blog VrijeMeid.nl en co-founder van PR-bureau Snappr.